2 de juny 2011

PHENOMENA TANCA PER VACANCES

Phenomena expirience, el gran invent de Nacho Cerdà de retornar al cine Urgell pel·lícules dels anys 70, 80 i 90, s’acomiada per vacances el 30 de juny amb una proposta sublim: Regreso al futuro + E.T.
Phenomena s’ha consolidat després de 5 mesos de dobles sessions exitoses incloent un cicle temàtic com la nit zombie. Fins el 30 de juny encara ens esperen dues propostes més al llarg del més de juny:
Dijous 2: Robocop i Carretera al infierno.
Dijous 16: Harry el sucio i Taxi driver.
Dijous 30: Regreso al futuro I E.T.
Pels qui encara no hi heu anat mai no us podeu perdre les nits que venen. El preu és de 8 euros per cada doble sessió i comença a les 20h i acaba a les 00’30h amb una mitja hora de descans.
L’espectacular sala Urgell ja és un bon motiu per assistir a Phenomena per la seva immensitat (1800 seients) i el seu color vermell que aporta elegància. Nacho cerdà, director de Phenomena, presenta sempre els actes i sorteja objectes relacionats amb les pelis.
Qui no recorda la primera vegada que va veure E.T o Regreso al futuro? És innegable que són pel·lícules que ens van marcar i emocionar de petits. Frases mítiques com “Mi casa”, “teléfono”, “estaré aquí mismo”, d’ET o “ hola, hola, hay alguien en casa? piensa MCfly piensa” “salven el reloj de la torre” de Regreso al futuro seran reconegudes per tots aquella nit i ompliran la sala d’aplaudiments en el moment que els personatges les anomenin.
Esteu preparats per viatjar en el temps?



DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...