15 d’ag. 2013

AVIONES

La última estrena de la millor parella d’animació Disney Pixar és Aviones, una pel·lícula que forma part del “mundo Cars” sense ser una tercera entrega de la saga. Tanmateix podríem dir que simplement han transferit gran part de la trama dels cotxes de carreres a uns avions.
A nivell tècnic i visual és espectacular. Grans imatges dels avions volant, fent giravoltes i travessant núvols I tempestes.  El guió és rodonet, ben construït i amb altes dosis de tendresa, sentiments I valors com la generositat, l’honradesa, la humilitat. Ara bé, tenint en compte l’alt nivell dels films Pixar en produccions com Toy Story, Monstruos S.A o Walle, Aviones no aconsegueix més mèrit que la mediocritat i la correcció. Sobretot quan de seguida es capta que és una simple còpia de Cars amb els mateixos personatges i situacions adaptat a l’aire. Els nens no ho perceben i la gaudeixen; Els adults passen una bona estona  i ja està.
El què és innegable és que els valors Disney em segueixen encantant i considero que són molt educatius pels nens. En aquest cas veure un personatge que sense ser ningú aconsegueix triomfar amb el treball i l’esforç dur, sense perjudicar els altres i ajudant-los crec que cala en ells positivament. Només per això i el nivell tècnic Aviones mereix el meu respecte.

  • El millor: A nivell visual, estètic i tècnic.
  • El pitjor: la falta d’originalitat en la trama.



*Puntuació: 6



DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...