7 de des. 2011

THE GUARRY MEN SHOW

Avui en dia l’oci és car, tot i que potser tenim aquest concepte perquè la cultura al nostre país està molt infravalorada. En realitat anar al teatre val el preu que es mereix. Aquest concepte de pagar en funció del merescut l’han explotat i molt al seu favor els actors de The Guarry men show, un espectacle dirigit per Pau Roca (actor de Ventdelplà) que podem veure al Teatre Capitol fins el 18 de desembre. L’equip d’aquesta obra ha decidit que el públic pagui el què cregui convenient un cop acabada la funció, ja que per ells l’ordre importa i no és el mateix “que a la meta llegue el primero o que el primero que llegue te la meta”. Per tant creuen que el valor li ha de donar l’espectador en funció de si surt més o menys satisfet. Sembla ser que aquesta modalitat de pagament ha tingut èxit i que la gent surt contenta. Cal reservar però les entrades no son numerades.
Hi ha funció tots els dies a les 22’30h i els diumenges a les 20’30h.
The guarry men show, com el nom indica, és un show per no parar de riure composat de 10 gags i moments musicals.
Pot ser molt interessant valorar aquesta nova manera d’entendre el teatre. Tal vegada si tots fessin el mateix aquest art tornaria a atreure col·lectius que ara queden fora per no arribar econòmicament. 

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...