9 d’ag. 2011

SEGONA TEMPORADA DE PHENOMENA


Pels apassionats de Phenomena tenim bones notícies. Ja estan anunciades les pel·lícules que obriran la segona temporada el 9 de setembre: Juràssic Park i Terminator 2. Pronostiquem que aquests grans èxits de taquilla del seu moment tornaran a omplir l’Urgell a pesar dels 1800 seients dels quals disposa. Aquesta temporada obre amb novetats que responen a la demanda d’un sector del públic: fer algunes sessions en divendres (no abolir del tot els dijous) i vendre les entrades numerades, això sí, només unes 400 de les 1800. Una bona manera de tenir contents a tots.
Les entrades es poden comprar a partir de dimarts 9, un mes abans de la sessió al preu habitual de 8 euros la doble sessió, tret de les numerades, que costaran 9 euros.
Resulta increïble imaginar aquell famós retruny provocat per les passes del Rex amb el magnífic so de l’Urgell o aquelles escenes d’acció de Terminator 2 en una pantalla tan impactant. Ens veiem el 9 de setembre i ho disfrutem tots plegats!




DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...