15 de gen. 2012

FLOQUET DE NEU

Floquet de neu és una producció catalana dirigida per Andrés  G. Shraer, director de Ratoncito perez, pel·lícula que també combina l’animació amb la imatge real.
El Floquet de neu s’ha convertit en una icona mundial de la ciutat de Barcelona, com ho és la Sagrada família o el Parc Güell(que per cert apareix al film) i per això és interessant un producte que acosta els nens a l’únic goril·la albí que ha existit i que no han arribat a conèixer.
A la pel·lícula en Floquet no és acceptat al zoo per algun dels seus congèneres, concretament el pare dels dos goril·les petits que de seguida es fan amics seus. Per això decideix creuar la ciutat per trobar una bruixa que el transformi en un goril·la negre juntament amb un panda roig que vol ser una pantera. Mentrestant els segueix un malvat i dos nens que els volen ajudar.
El relat és infantil i va dirigit als més petits. Pels adults no resulta tan interessant, tanmateix és tendre i emotiu veure les aventures d’aquest petit goril·la. Transmet un missatge similar al del conte de l’aneguet lleig, molt adequat per ensenyar als nens el valor que té ser diferent. El Floquet vol canviar de color per ser acceptat pels altres però aprèn que l’important és ser un mateix, que ser diferent és quelcom positiu i que és així com el vol la gent que l’estima de debò.
Cal destacar el personatge del panda que li agrada fer meditació perquè aporta la part còmica de la pel·lícula.


  • El millor: Les escenes dels personatges animats: Floquet, panda i altres goril·les.
  • El pitjor: la simplesa de la història.


*Puntuació: 6


DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...