12 de març 2011

ELS ÈXITS DE GRAN HERMANO

Les nits dels dijous Gran hermano 12 ha concentrat un elevat nombre de seguidors en l’edició més llarga dels 10 anys que porta en emissió: 5 mesos. Dijous passat Mercedes Milà va posar punt final a l’última edició de Gran Hermano amb una gala plena d’espectacle, d’emocions i connexió amb el públic, que aconsegueix mantenir any rere any un interès i una fidelitat que la majoria de realitys han anat perdent a mesura que han passat els anys. La majoria s’han anat morint pel camí deixant només en peu a dos dels iniciats fa deu anys, fins que la caiguda d'Operación Triunfo ha deixat GH com a únic supervivent. 
La majoria de gent nega veure'l perquè no és políticament correcte, però  les grans  audiències ho contradeixen. En canvi els que reconeixem obertament que ens agrada ho fem perquè entenem que la gran atracció d’aquest programa va més enllà de veure determinades persones tancades discutint, o fent sexe.  Aquest concurs  ens dóna moments molt còmics, connexió amb les situacions quotidianes dels concursants, empatia i emoció amb els sentiments i la transparència d’aquests.  Gran Hermano ha sabut mantenir any rere any la seva essència i alhora innovar per evitar l’avorriment. La intriga de veure qui seran i com seran els concursants, de les nominacions i les expulsions, l’emoció d’anar-los coneixent i seguint cada setmana, la creativitat de les proves setmanals; Tots aquests ingredients són els que aporten als espectadors la il·lusió per seguir veient aquest programa.

Yago, Laura, Marcelo
La gala final va donar com a guanyadora a Laura, a una persona sincera, transparent i amb un gran fons, a pesar de ser ordinària i ignorant. És aquest el perfil de guanyador que el pública acostuma a votar tot deixant el segon i tercer lloc a Yago i Marcelo. Va ser una nit espectacular, amb un muntatge molt ben fet i unes entrevistes dignes de Mercedes Milà, una gran comunicadora. Entre tots ens van oferir moments màgics al llarg de les 4 hores i mitja que va donar la nit.
És per aquests èxits i pel fracàs d’Operación triunfo que ha deixat la graella de tele 5 amb un forat, que s’ha decidit que dijous vinent comenci un nou reality que farà historia per ser un homenatge a tots els realities que van començar a existir fa 10 anys. S’anomenarà El Reencuentro : 10 años después, i consistirà en un rencontre de concursants de diferents realities de la cadena: Operación triunfo, Supervivientes, Gran hermano, Hotel Glam, la casa de tu vida…etc.  Serà presentat per Jordi Gonzalez que fins ara portava els Debats de GH dels diumenges, mentre Mercedes Milà tornarà amb una nova edició de Diario de.

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...