26 d’abr. 2011

EL AMOR Y OTRAS COSAS IMPOSIBLES

El amor y otras cosas imposibles relata les dificultats que es troben algunes famílies d’avui en dia, amb segons matrimonis, fillastres, madrastres i ex dones. Ens explica la història des del punt de vista d’una jove advocada, Emilia (Natalie Portman), que en casar-se amb un home divorciat que té un nen de 9 anys, entra a formar part d’una nova família assumint un rol complicat des de tots els punts de vista possibles. Emilia ha de lidiar amb una ex dona paranoica i maniàtica, un fillastre repel·lent que només és el reflex de la seva mare i amb el seu propi trauma psicològic a causa de la recent pèrdua del seu bebè per mort súbita. Els traumes i la culpabilitat han calat en el caràcter d’Emilia i  l’han convertit en una noia insegura, obstaculitzant la seva capacitat de ser la madrastra que tots esperen que sigui.
La pel·lícula se centra en gran mesura en la relació de l’Emilia amb el nen, William, amb escenes molt ben aconseguides que mostren l’evolució. Al principi William no té gaire simpatia per Emilia, sobretot per la mala influència de la mare. Emilia se l’acaba guanyant traient-li la bombolla de protecció que la mare li havia posat i deixant-lo disfrutar de tot allò que un nen necessita: menjar dolç, patinar sobre gel sense evitar les caigudes, tan necessàries a la vida per aprendre a aixecar-se.
Combina bé el drama amb l’humor, sense excedir-se en cap dels dos. El drama és contingut.

Puntuació: 7


1 comentari:

Marta M.Q. ha dit...

Bon post Leti! Tot i que pel meu gust és un pél massa drama, amb escenes excessives i que sobren, pel meu gust, com la reunió de dones que han perdut al seu fill al Central Park. De tot em quedo amb la Portman!jeje