2 de jul. 2011

PHENOMENA: ÚLTIMA SESSIÓ DE LA TEMPORADA

El passat dijous 30 de juny el cine Urgell va viatjar enrere en el temps fins els 80 damunt el Delorean de Regreso al futuro i la bicicleta d’E.T. 1800 persones ens vam submergir en aquests dos grans films que van deixar empremta en la història del cinema. Tal va ser l’èxit de convocatòria que es van esgotar les entrades dues setmanes abans i s’ha hagut de fer una segona sessió divendres 1 de juliol. I no és per menys. Dues grans histories, amb bandes sonores potents i grans dosis de nostàlgia que vistes a la gran pantalla semblava que les veiéssim per primer cop. A l’entrada de la sala s’exposava una còpia exacta del Delorean, el cotxe de Regreso al futuro que va ser l’atracció més fotografiada i l'entreteniment de la tarda per tots aquells que feiem cua.
Phenomena experience va triar aquestes grans pel·lícules per acomiadar la temporada, no sense avançar que la tornada serà el 9 de setembre i que arribarà carregada de nous èxits com Juràssic Park, El Resplandor o Arma letal. També ens van informar que les sessions es passaran als divendres i seran numerades, responent a la gran demanda de la gent.
Les sensacions viscudes ahir no es poden explicar en paraules però responen a la necessitat que tenim d’aferrar-nos a moments feliços de la nostra vida, que sense dubte el cinema ens aporta.
Des de plaers de vida només podem agrair a Nacho Cerdà i a Balañà la magnífica labor que estan fent perquè gràcies a aquesta iniciativa la sala Urgell sobreviu i el públic disfrutem com mai.
Desitgem Llarga vida a Phenomena!

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...