29 de set. 2011

LOS AMOS DE BROOKLYN

El director de Training day, Antoine Fucua ,s’ha atrevit amb el risc de fer un film d’històries creuades amb Los amos de Brooklyn. Aquesta forma de teixir trames sempre comporta un ritme lent i una dificultat afegida per fer-les avançar. Los amos de Brooklyn compta amb un repartiment excel·lent, això és innegable: Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle i Weasley Snipes. De fet ells són el millor de la pel·lícula.
Tres històries. Tres policies que treballen a Brooklyn i que es troben a diari amb problemes de drogues, criminalitat i prostitució. Cadascú afronta la seva feina i la seva vida com pot, amb més o menys honestedat. Els tres personatges estan molt esquerdats de viure en un món tan miserable, depriment i fosc. Les històries es creuen  en algun moment però bàsicament es troben totes en un mateix punt al final.
La pel·lícula ens mostra tres històries reals, sense maquillar. Uns personatges amb unes vides depriments, plenes de foscor, de conflictes en la seva feina i sobretot amb sí mateixos. Els tres protagonistes saben donar al seu personatge la profunditat que correspon amb les seves contradiccions internes.
Tanmateix la lentitud amb que es van desenvolupant les trames fa que l’espectador es pregunti sovint cap on va la pel·lícula, què ens vol explicar més enllà de mostrar com funciona el negoci de la droga.
El final és interessant tot i que  ens deixa amb un sabor amarg i una sensació interna de misèria.


  • El millor: la interpretació dels actors, especialment Richard Gere.
  • El pitjor: El desenvolupament de la trama.

 *Puntuació: 6


1 comentari:

Raúl ha dit...

Por fin llegó tras un añito de retraso... al final me la compré en USA pensando que nunca llegaría. Me encantan las pelis de Antoine Fucua, desde Asesinos De Reemplazo o lo que deberian de haber sido las pelis de John Woo en USA, pasando por la excelente y hasta hoy mejor peli Training Day... e incluso Lágrimas Del Sol, muy entretenida peli de acción, sobretodo en su versión extendida. Más flojillas me parecieron El Rey Arturo y Shooter, aunque bastante disfrutables ;) Y sobre Los Amos De Brooklyn... pues me pareció una gran peli, con buenos actores y aunque el tema de las historias cruzadas ya está muy visto, me pueden las de polis :)
Mi Puntuación: 7

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...