24 de març 2012

LUCES ROJAS

Luces rojas és un thriller dirigit per Rodrigo Cortés, director de Buried, en què ha canviat la senzillesa d’un film íntegrament rodat a un taüt per un projecte molt més ambiciós ple de girs i protagonitzat per actors de primera fila.
Un equip de científics liderats per Sigourney Weaver es dediquen a desemmascarar falsos vidents i mentalistes. Tot va bé fins que apareix Robert de diro, un invident amb poders mentals impressionants i a qui ningú mai ha pogut desemmascarar. El jove científic(Cillian Murphi) està disposat a trobar els punts febles del gran mentalista mentre que Weaver, estranyament, prefereix no enfrontar-s’hi per pors del passat.
És un thriller interessant, que desperta l’interès des de la primera seqüència fins la última. Un puzle que cada cop té més peces que no lliguen o que sembla que vagin per un cantó i que només lliga als últims segons de la pel·lícula, desviant-se cap un rumb totalment inesperat. Potser falla que hi hagi tants girs concentrats en pocs minuts de pel·lícula, enlloc d’estar repartits millor. Sense esmentar el final tan tallat just després que els cervells del públic encara estiguin païnt tota la informació rebuda en tan poc temps. Tanmateix els girs són sorprenents i satisfan.
De Niro i Weaver estan esplèndids. Són dos pesos pesats. Només amb la seva presència omplen la pantalla. I mereix una menció el jove Cillian Murphi, actor que es va donar a conèixer amb Vuelo nocturno i que poc a poc s’està fent un lloc al món del cinema.
Bona pel·lícula recomanada pels amants del món paranormal, dels thrillers i dels bons actors. No és un film de terror però té alguns moments que posen un nus a l’estomac a l’espectador.



  • El millor: el ritme de la trama i el suspens.
  • El pitjor: girs finals bons però massa concentrats al final.
*Puntuació: 7


DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...