21 de set. 2012

MERCENARIOS 2


Mercenarios 2 és un regal nostàlgic per tots els amants de les grans pel·lícules d’acció dels 80-90, i especialment dels seguidors dels grans actors del cine d’acció: Stallone, Bruce Willis, Van Damme, Chuck Norris, Schwarzenegger, i la nova promesa Statham.  
L’equip de mercenaris de Mercenarios 1 tornen a l’atac amb una nova missió en què han de perseguir un grup de terroristes que han robat cinc tonelades de plutoni per fer bombes. S’hi incorpora una jove xinesa gens menyspreable per les seves habilitats de lluita.
El film és interessant bàsicament per la suma d’actors tan estimats pel públic, no tan per la trama en sí, que no té cap particularitat. El guió és senzill, gens original però és correcte. L’acció, les baralles, les explosions i els cops són els protagonistes, però no falten dosis de sentiments i d’humor. Són divertides les clucades d’ull que es fan en diversos moments de la pel·lícula al Schwarzenegger en el seu gran paper a Terminator amb les famosa frases: "he vuelto" o "sayonara baby".
El film no té pretensions més que fer un homenatge a aquell cinema que ens va marcar amb aquells pesos pesats (i mai millor dit) que se’ns fan vells però que segueixen en una extraordinària forma i mereixen tot el nostre respecte i admiració.

  • El millor: els actors, sense dubte
  • El pitjor: la simplicitat de la trama.


*Puntuació: 6’5


DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...