23 de febr. 2011

TROBADES RIERENQUES

 

Aquest diumenge dia 27 de febrer un grup d'unes 30 persones es reuneixen a Arenys de mar per celebrar la tercera trobada de rierencs i rierenques. Aquestes són persones vingudes de diversos punts dels països catalans (incloses les illes), de diferents edats i estils de vida que parteixen d'un punt en comú: ser seguidors de la serie de tv3 La Riera, dirigida per Esteve Rovira.
La primera trobada rierenca es va fer el juliol del 2010 a Sant Pol de Mar, la segona a Mataró i aquesta tercera a Arenys de mar. El motiu per fer-les sempre al Maresme és que la serie roda gran part dels seus exteriors allà, a pesar que alguns carrers també pertanyen a Sant Feliu de Llobregat. El grup es trobarà per fer un dinar ple de somriures, cares ja conegudes i cares noves i a la tarda passejaran pel poble tot buscant i fotografiant els escenaris de la serie catalana. Aquestes trobades es caracteritzen pel bon ambient que es genera i els vincles d'amistat que s'acaben creant més enllà de la serie.
Els rierencs es van auto-denominar així gràcies al facebook, on cada dia es genera un debat intens i ric d'opinions respecte cada capítol. Gràcies a la difusió que s'han fet per la xarxa social, i a alguna oportunitat de parlar amb els creadors de la serie, els rierencs han arribat a orelles dels actors, guionistes i director fins al punt d'anomenar el fenomen públicament. És possible que a aquesta trobada algun actor es deixi caure per a compartir l'estona amb ells, i si no, segur que serà a alguna trobada propera.
Com que Plaers de vida també hi serà farem una crònica de les sensacions viscudes aquella jornada. Bona trobada rierencs!

Lletres humanes que escriuen LA RIERA, a la primera trobada



Foto de grup de la segona trobada a Mataró.


6 comentaris:

Marta M.Q. ha dit...

La següent trobada a Sant Feliu eh! Que ho passeu molt bé! Ja explicareu, petons

Anònim ha dit...

jajajajaj doncs en sembla que està previst que la següent sigui a Barcelona, per facilitar a la gent que ve de lluny que tingui bona comunicació.
Petons

eumelia ha dit...

Que tingueu molt bona trobada rierenques i rierencs !!!
Sal.lutacions per tots

Anònim ha dit...

Mil gràcies Eumèlia! pensarem en els que no veniu!

Carme Orfila ha dit...

Ohhh!!! si la propera és a Barcelona, de seguida que hi hagui data segura ho deis i em trec el passatge.

Anònim ha dit...

OOOh!!! Que guay aquestes trobades que feu!!! jejejeje.... Segur que vau passar un dia genial!!!! A vera per quines dates es fara la trobada a Barcelona!!! Un peto Cecilia Bernal

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...