8 de juny 2011

UN TEATRE ALTERNATIU

El carrer Terol sempre és ple a vessar de gent Jove, majoritàriament, que fa cua al Teatreneu de Gràcia . Quin és el secret d’aconseguir tan aforament en temps de crisi? que sempre  ofereix espectacles molt originals, treballats i a un preu molt econòmic.
El Teatreneu presenta espectacles de màgia, monòlegs, contes per a petits i un espectacle teatral molt interessant, original i que demostra gran talent. S’anomena Improshow i consisteix en què un grupet de 5 actors es dediquen a improvisar una interpretació a partir de frases que cada espectador escriu en un paperet prèviament a la funció. L’espectador seu a la butaca de la sala tot encuriosit per saber perquè li hauran fet escriure una frase qualsevol abans d’entrar a la sala. De la curiositat passa al riure sense fre i als aplaudiments. Els actors divideixen la funció en etapes diferents que anomenen jocs. Cada joc varia la forma però tots giren al voltant d’un sol mètode: escollir un paper dels que els espectadors han escrit i a partir de les frases escrites improvisar mini obres teatrals. Per això cada funció és única i exclusiva i s’hi pot anar tants cops com es vulguin que sempre serà interessant. Els actors no tenen cap mena de decorat i la posada en escena és sòbria, sense cap objecte per ajudar-se a interpretar, tret d’un sofà. Tot consisteix a deixar córrer la imaginació i fer riure sense parar el públic amb les seves enginyoses invencions. 
El Teatreneu ofereix també la versió terrorífica de l’Improshow, l'Impro Horror show que el fan tots els dissabtes a les 23’30h per un preu que oscil·la entre els 12 i els 20 euros. L'Improshow el fan els dijous a les 21h i els diumenges a les 19h amb un cost de 10-16 euros.
Per anar a qualsevol espectacle del Teatreneu cal reservar prèviament  a la taquilla. Si espereu a comprar les entrades la mateixa hora de la funció marxareu sense entrar!

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...