28 de nov. 2011

PHENOMENA: LA JUNGLA DE CRISTAL I INDIANA JONES


No ens cansem de veure cines buits, que han perdut l’ànima, i de sentir notícies d'altres que tanquen. El sector fa massa temps que està en crisi i pels que estimem el cinema són notícies molt tristes. Per això el fenomen Phenomena expirience és un esdeveniment tan sonat i increïble. Ha donat vida a un cine com l’Urgell que estava morint. L’ha ressuscitat i ha aconseguit que una sala torni a tenir cues que donen la volta a la mançana i que la gent sigui capaç de pagar una entrada per uns films que tenim a casa.
Les nits de divendres i dissabte es van projectar dos grans mites del cine dels anys 80: Indiana Jones y la última cruzada i La Jungla de Cristal. L’èxit de convocatòria va ser impressionant, esgotant entrades pel divendres en cinc dies. Tan és així que es va convocar la segona tanda pèl dia següent.
Novament va ser una experiència gairebé mística assistir-hi. Aquell color vermell que rebossa les parets, els seients i les cortines del Urgell. Aquell ambient, cada vegada més cívic, d’enamorats del cinema que respiràvem el mateix sentiment. Aquelles bandes sonores que tots a una cantàvem i aplaudíem. Tot plegat posava la pell de gallina.
Recomano la gent que encara no hagi provat un Phenomena que ho faci aprofitant l’aniversari d’un anyet de vida que se celebra el mes que ve amb la projecció de Tiburon i Alien, les pel·lícules que ja es van projectar fa un any i que molta gent no vam veure.
Nacho Cerdà, director de Phenomena, ens va avançar que es prepara una sessió de reis pel 6 de gener que serà totalment sorpresa. No sabrem les pel·lícules que veurem fins que estem asseguts als seients. Talment com un regalet de reis.
Enhorabona una vegada més pels èxits d’aquest projecte fantàstic que omple d’il·lusions a tanta gent. Llarga vida!


Exposició d'objectes d'Indiana Jones





DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...