11 d’ag. 2013

UNA SOPA DE LLETRES DIFERENT

En els temps que corren la sortida més intel·ligent és reinventar-se: Ser capaç d'adaptar-se a noves situacions, aprendre, canviar completament de terreny professional i -indispensable- saber ser feliç amb el canvi. Considero que no tothom és capaç de reinventar-se i que només les persones intel·ligents de veritat saben fer-ho. Oriol Izquierdo, ex director de la Instutució de les LLetres Catalanes i Dolors Borau, dietista i escriptora, en són un exemple. Han tirat endavant una idea/ negoci que barreja la cultura amb l'alimentació saludable anomenat Sopa de lletres. Ofereixen plats casolans, pizzes, empanades, croquetes, pasta fresca feta per uns italians que serveixen a restaurants, amanides de llegums etc. Cada dia la pissarra de l'entrada informa (i a vegades amb rodolins)la clientela dels menús del dia i de les especialitats que trobaran si entren.  
Personalment he tastat alguns dels seus plats i dono fe de la seva qualitat. Molts estem cansats de la fredor dels supers i de menjar aliments plens d'additius i busquem llocs que ens donin qualitat i salut. A Sopa de lletres trobareu menjar saludable amb la seguretat que la mestressa en ser dietista sap el què ven i ens pot assessorar. 
Tot i que aquests són motius més que suficients per anar a visitar la botiga considero que n'hi ha alguns que afegits donen un toc especial al local i que són la clau de l'èxit. Dolors i Oriol saben donar el caliu familiar, obert, amable i generós que ens agrada trobar quan anem a una botiga. S'estableix un diàleg agradable fins i tot entre clients, cosa que fa ganes de tornar. Saben vendre's simplement sent ells mateixos i oferint afecte a dojo. Sense oblidar que han habilitat un racó per deixar els gossos, a l'exterior, i un pels nens, a l'interior. 
No crec estar predint res si dic que tindran un gran èxit. I sobretot quan la botiga també aporti dosis de cultura i presentacions de llibres.
Aneu-hi! segur que tornareu!

C/ Hedilla 110. Horta (a tocar del metro Valldaura). 






DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...