23 de març 2014

PARAPARK NIVELL 2


Un any després de quedar hipnotitzada de l’experiència de Parapark, el primer joc d’escapisme de Catalunya, ha obert les seves (clandestines i austeres) portes Parapark nivell 2, “Experimento 5”.  A l’igual que el nivell 1 els participants arribem a la porta d’entrada amb una barreja de sensacions. Quan entrem i ens atén el noi que ho porta els nervis augmenten per segons. Només una breu explicació de les normes del joc i cap a dins. Des d’aquell instant en què la porta es tanca i ens trobem sols enfront un dormitori el temps i la realitat es distorsionen. Ens sentim sumergits en una pel·lícula d'intriga on només existim nosaltres, el comptador de temps i les pistes, codis i puzles que anem trobant. Sortir d’allà depèn exclusivament de nosaltres, la nostra unió, col·laboració i destresa. Parapark 1 ja era difícil però Parapark 2 ho és encara més. No es tracta de ser molt intel·ligent, més aviat és la pràctica prèvia en jocs d’aquest tipus el què compta, però sobretot la capacitat de comunicació i de dividir funcions entre els membres del grup.
A nivell d’estructura no només l’ambientació i l’escenari estan molt ben trobats sinó que el muntatge del joc i com estan encadenats els enigmes i pistes és excel·lent. Si mai heu jugat a res similar no dubteu a provar-ho. És una experiència que enganxa. En sortir d’allà les ganes de tornar a jugar són quasi bé additives.  Segons ens ha explicat el noi fins i tot la gent menys predisposada a jugar acaba transformant-se un cop dins l’habitació. És impossible quedar-se indiferent.

Us atreviu? Comença el Joc!

IMPRESCINDIBLE: Portar amb vosaltres una motxilla plena de motivació, il·lusió i ganes de disfrutar pensant i resolent. I abstenir-se de carregar-hi mandra, falta de cooperació i intents de fer trampes. 


*Preu d'entrada: 41 euros per grup
*Ubicació: C/ Valladolid 25. Sants. Barcelona
*Reservar dia i hora des de la web: www.parapark.es
DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...