5 d’oct. 2014

RENEIX EL CINEMA TEXAS A BARCELONA

Europa Press
Els cinemes no paren d'abaixar la persiana a tot arreu. Un a un els somnis dels cinèfils es van apagant a cada sala que tanca. És per això que, en els temps que corren, un cinema torni a obrir les portes és molt més que una bona noticia. És una esperança renovada pels que creiem encara en la fàbrica de somnis.
El cineasta Ventura Pons ha apostat per la cultura per damunt el negoci obrint de nou els Cinemes Texas al mateix local on un cinema amb aquest mateix nom va existir des del 1947 al 1995. Es pot dir que aquest local situat a Bailén 205 (Barcelona) està destinat a ser una sala de cinema doncs entre el 1995 i el 2013 va ser ocupat per Lauren Gràcia.
El nou Texas ha obert el passat 18 de setembre i és un cinema de reestrenes en versió original subtitulat en català que pretén retornar a la gent a les sales. La clau? Bon cinema i bons preus. Una sessió costa 3 euros tots els dies de la setmana.
Ventura Pons anirà acompanyat d’un equip immillorable per gestionar el cinema: El programador dels cines Verdi  Ricard Almazán i la també responsable dels Verdi Àngels Gelabert.
Està més que demostrat que les reestrenes són un èxit assegurat en els temps actuals. Phenomena ja fa temps que va apostar per el cinema dels anys 80, 90 i no ha parat de créixer en seguidors.
Pons assegura que no vol fer competència a les sales que exhibeixen estrenes i pretén donar una segona oportunitat als bons títols que passen volant.
Als cinèfils ens sembla una idea fantàstica i una esperança pel cine que sembla que desaparegui de les grans sales per acabar als nostres ordinadors a través de les descarregues d’internet.


Tots a veure bon cine!

Leticia Argilés a l'entrada del cinema Texas.


Hall del cinema Texas

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...