1 de febr. 2011

BARCELONA NEGRA 2011

Del 31 al 5 de gener arriba a Barcelona la 6a edició de Barcelona negra, la trobada anual europea de novel·la negra que inclou tot un seguit de conferències i taules rodones a diferents llocs de la ciutat. Els convidats parlaran d'espies i de Barcelona com a epicentre del gran joc mundial, també explicaran com es fa un retrat robot d'un sospitós i parlaran de la novel·la negra alemanya, la sueca i dels nous narradors britànics i bascos. 
6 restaurants posaran el seu granet de sorra per l'esdeveniment oferint menús "negres" inspirats en els gustos culinaris de Vázquez Montalbán o els del detectiu Pepe Carvalho. Els restaurants són els següents: Can Ramonet, Can Solé, La Mar Salada, El Somorrostro, Kaiku, Lluçanès (a la web de BCN Negre podeu ampliar informació).
El dijous 3 es fa l'entrega del premi Pepe Carvalho que aquest any se li otorga a l'escriptor català de novel·la negra Andreu Martí a l'Ajuntamernt de Barcelona a les 19h.

DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...