28 de febr. 2011

ÒSCARS 2011


Christian Bale, Natalie Portman, Melissa Leo i Colin Firth
La nit dels Òscars 2011 va complir amb els pronòstics i no va haver grans sorpreses. El film triomfador de la nit va ser El discurso del rey, a pesar d'haver rebut 4 dels 12 Òscars, per tenir els millors premis. S'ha de dir que els Òscar es van repartir força. Origen i Red social van rebre 4 premis també. El discurso del rey va guanyar el premi a Millor pel·lícula, Millor actor principal (Colin Firth), Millor guió original i Millor director (Tom Hooper).
Origen va obtenir 4 premis menors com el Millor so, Millor edició de so, Millors efectes especials i Millor direcció de fotografia.
La red social va aconseguir també 4 estatuetes amb el Millor guió adaptat, Millor edició, Millor guió adaptat, Millor banda sonora.
The fighter obtava a 6 premis i només va ser premiat amb els Millors actors secundaris: Christian Bale i Melissa Leo.
La Millor actriu va resultar ser l'esperada Natalie Portman pel seu complexe paper a Cinse negro, deixant a Nicole Kidman sense el seu segon Òscar.
Com cada any el premi a la La Millor pel·lícula d'animació se'l va endur la producció anual de Pixar-Disney, Toy Story 3, deixant clara la seva capacitat per fer extraordinaris guions.
Francis Ford Coppola va rebre el premi Honorífic d'aquest any.

Francis Ford Coppola



Colin Firth i Tom Hooper

Si voleu veure la llista de premis complerta cliqueu a la web: http://www.hoycinema.com/especial/los-oscar/index.asp




DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...