15 d’abr. 2011

INVASIÓN A LA TIERRA


Si heu vist La guerra de los mundos i Independence day, us podeu estalviar de veure Invasión a la tierra doncs és una mala còpia de les dues. És un film mediocre, que no aporta res al subgènere d’alienígenes de ciència ficció. Un argument simple, una estructura pèssima en què pràcticament no hi ha presentació de personatges i de cop i volta ja apareixen els extraterrestres. Això dificulta la connexió amb l’espectador. La pel·lícula és desmesurada en escenes d’acció i batalla contra els extraterrestres i falten moments en què els personatges conversin, connectin amb el públic i planifiquin estratègies.
Un grup de soldats de Los Angeles han de salvar el món d’una invasió alienígena. Quan sembla que els humans perden, la història fa un gir i s’aconsegueix destruïr els invasors. L’argument és calcat a Independence day . No hi ha cap originalitat en la trama ni en les naus espacials ni en els aliens.
En resum, un film que ens podem estalviar, que deixa indiferent als amants del gènere però que resulta entretingut per les escenes d’acció i perill. També s’ha de destacar l’actor Aaron Eckhart, que protagonitza la pel·lícula amb una correcta interpretació.
Puntuació: 5'5


DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...