28 d’abr. 2011

PIRAÑA 3D

Les pel·lícules d’animals/monstres que ataquen s’han acabat convertint gairebé en un gènere en sí mateix gràcies a referents com Tiburon, Jurassik Park o Temblores, entre moltes d'altres. Aquestes concretament van saber trobar l’equilibri perfecte entre el suspens i la sang. Piraña 3D d’Alejandro Aja ha volgut fer un remake de Piraña (1978) i s’ha quedat en un film de sèrie B que s’oblida al minut de sortir de la sala de cinema.
A un poble coster se celebren les festes al llac on ja han començat a aparèixer cossos de persones mig destrossades. Un grup de joves , entre ells el protagonista, filmen una pel·lícula "porno"  en un iot enmig de les aigües del llac. Els atacs de les piranyes se succeeixen alhora a la festa multitudinària i al iot dels joves ocasionant una massacre.
La pel·lícula oblida el suspens per centrar-se pràcticament en el gore. Si unim l’excés innecessari de sang amb l'empatx de noies despullades que ensenyen pits dóna com a resultat una trama buida i que frega la comèdia. Gairebé es veuen més pits que piranyes en tot el film.
El final deixa les portes obertes a una segona part que esperem que no s’arribi a produir.


Puntuació: 5



DE QUINZE EN QUINZE I EM TANCO PERQUÈ TOCA

Dia 15 de quarentena.   Avui s'hauria acabat la confinació després de 15 dies dintre la nostra gàbia daurada. Avui podriem tornar a...